CHYSTÁ SE: Na sever Čech míří špička slovenské taneční hudby. ReOrder hraje i s Arminem van Buurenem
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov – Tohle bude skvělá show na konec letních prázdnin. V litvínovském klubu Attic se chystá na sobotu 2. září Mystery Night s DJ ReOrder.

Tento slovenský rodák preferuje hudební styl uplifting trance, progressive trance a minimal. Profesionálně se hudební produkci věnuje od roku 2006 a má za sebou mnoho vydaných skladeb. Aktuálně je označován za špičku slovenské taneční hudby. ReOrder je producent, jehož skladby patří ve světě k takzvaným must have, a které zazněly v setech DJs jako Armin van Buuren, Paul Van Dyk, John o' allaghan, Sean Tyas, Ferry Corsten, Aly & Fila, Stoneface & Terminal, Karybde & Scylla, Veselin Tasev, Solarstone, Ernesto vs. Bastian, Suzy Solar, Pedro del Mar, Dj Shah a mnoho dalších. ReOrder je jeden z mála, který se v době stoupající house music drží stále trance a za to je uznávaný.

„Jsem rád, že do Litvínova zamíří vítěz Wonder of the Year 2013. Kromě něj se k pultu postaví DJ RiCo, který se taktéž může pochlubit s účastí na eventech se světovými hvězdami,“ zve fanoušky taneční muziky do Attic klubu Zdeněk Staněk.

Lístky (200 Kč) jsou v předprodeji na Ticketstream.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru