FOTO: Pes spadl do nezabezpečené jímky. Apatické zvíře tam trpělo delší dobu
Foto: MP Ústí nad Labem
Most

Ústí nad Labem - Na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v Neštěmicích, ve staré jímce za čističkou odpadních vod nalezl psa, který se nachází ve zbědovaném stavu.

"Na místo byla vyslána psovodkyně, která našla vyhublého a apatického psa ( Německý ovčák), který zřejmě do dvoumetrové nádrže spadl a v jímce se nacházel patrně delší dobu. Spolu s druhým strážníkem zvíře z jímky vytáhla a odvezla do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde bylo zvíře předáno k ošetření," uvedl zástupce ředitele MP Ústí nad Labem Jan Novotný.

Tento měsíc se jednalo již o třetí případ, kdy strážníci zachraňovali zvíře, které spadlo do nějakého výkopu nebo nezabezpečené jímky.

FOTO

2708pes2

2708pes3

2708pes4

Foto: MP Ústí nad Labem

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru