Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj – Družstvo z Územního odboru Chomutov zvítězilo v krajském kole soutěže ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel, které se uskutečnilo ve středu 12. června na Výstavišti v Litoměřicích. 

Vítězné družstvo postupuje do celorepublikové soutěže. „Druhé skončilo družstvo Územního odboru Teplice a třetí bylo družstvo HaZS Slovenské republiky okres Topolčany," doplnil Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Vítězné družstvo je z Chomutova. Foto: HZS Ústeckého kraje

Soutěže se zúčastnila družstva ze všech sedmi územních odborů HZS Ústeckého kraje, družstvo HaZS Slovenské republiky okres Topolčany a podniková jednotka Orlen Unipetrol RPA. Pořadí na dalších místech: Most, Žatec, Děčín, Ústí nad Labem, Orlen Unipetrol, Litoměřice.

Foto: HZS Ústeckého kraje

V soutěži se hodnotí bezpečné a efektivní vyproštění zraněných osob z havarovaného vozidla za použití požární techniky a věcných prostředků požární ochrany v časovém limitu 20 minut.

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru