Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil v minulých dnech po 2. hodině ranní muž, že projíždí ulicí Pražská a vidí, že nedaleko silnice něco hoří. Strážníci na místě zjistili rozsáhlý požár v travnatém porostu, kde hořelo větší množství odpadu, a to poblíž místa, o kterém strážníci věděli, že se zde zdržují osoby bez domova, a pravidelně zde tráví noc. Strážníci předali informaci operačnímu středisku, které o požáru ihned informovalo hasičský záchranný sbor.

Strážníci použili hasicí přístroj k uhašení plamenů, které byly nejblíž k obydlí osob bez domova, aby se mohli přesvědčit, jestli se na místě nenacházejí nějaké osoby, které by byly požárem ohroženy na zdraví nebo životě. Místo, kde lidé bez domova přespávali, i nejbližší okolí byly naštěstí prázdné.

Po příjezdu hasičského záchranného sboru strážníci ještě usměrňovali dopravu do doby, než byl požár uhašen a Policie ČR si celou událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru