Vstup do polikliniky mostecké nemocnice je od dnešního dne uzavřen.
Most

Most – Z důvodu plánované rekonstrukce je od pondělí 8. července uzavřen hlavní vstup do polikliniky v areálu mostecké nemocnice Krajské zdravotní. Hlavní vchod do mostecké polikliniky ze směru ulice J. E. Purkyně bude mimo provoz minimálně po dobu 6 týdnů.

Vozíčkáři se do polikliniky dostanou bezbariérově přes oddělení Urgentního příjmu, ostatní přes budovu B. Pro lepší orientaci je vhodné si prostudovat mapku s vyznačením dočasných změn.

•  Vstup do polikliniky pro bezbariérové pacienty bude umožněn pouze přes oddělení urgentního příjmu.
•  Běžný vstup do budovy polikliniky povede přes pavilon B.
•  Vstup na Magnetickou rezonanci bude zachován.
 
Značení změny vstupu do polikliniky je plánováno tak, aby byl zajištěn co nejplynulejší chod zdravotnických zařízení. „Děkujeme všem za pochopení a ohleduplnost při pohybu areálem mostecké Polikliniky a nemocnice Krajské zdravotní během nutných oprav," obrátila se na veřejnost mluvčí Krajské zdravotní Petra Roubíčková. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru