Motoristé stojí v koloně, silnice I/13 pod Hněvínem je uzavřena. Využijte objízdné trasy. Foto: čtenář
Most

Most – Dopravní nehoda osobního vozu zastavila provoz na silnici I/13 u Mostu pod Hněvínem ve směru od Litvínova a Chomutova na Most. Mladý řidič poté, co nezvládl jízdu, skončil s vozem na střeše.

Na místě zasahují všechny složky záchranného systému. „Zdravotní záchranáři s řidičem vozu již odjeli do nemocnice. Nehoda byla oznámena ve 14.09 hodin. V současné chvíle je pozemní komunikace I/13 uzavřena a hasiči odklízí její následky. Zatím nejsme schopni určit, kdy bude silnice otevřena," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté odklání dopravu na dvou místech, a to na kruhovém objezdu v Souši ve směru do Mostu a v Litvínově-Záluží na Komořany. „Příčinou nehody je pravděpodobně příliš rychlá jízda, kterou mladý řidič nezvládl," doplnil mluvčí.

Dopravu na místě již řídí policie. Foto: čtenář

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru