Mapka s náhradními parkovacími plochami a dvěma náhradními zastávkami MHD s dopravou k jezeru zdarma. Zdroj: město Most
Most

Most – Z důvodu konání Olympijského festivalu u jezera Most byla zahrazena část parkovacích ploch v blízkosti pláží jezera. Řidiči mají k dispozici náhradní odstavné plochy, přičemž jedna z nich je u hřbitova. S ohledem k faktu, že pro některé návštěvníky jezera to může být odrazující, vznikly u odstavného parkoviště dvě zastávky MHD a přeprava odsud k pláži jezera je zdarma. 

Jsme si vědomi, že toto parkoviště je od prostoru pláží a hlavního centra jezera Most vzdálené několik stovek metrů, a tak jsme po dohodě s DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. připravili možnost bezplatné přepravy cestujících, kteří se z tohoto parkoviště dostanou k jezeru a případně zpět," informoval o změnách primátor města Mostu Marek Hrvol.

Tyto zastávky budou obslouženy pravidelnými linkami č. 16 a č. 30 dle stávajících jízdní řádů.

Brány olympijského parku se otevřou ve čtvrtek v pátek 26. července přesně ve 14 hodin. První přenos z Paříže, který budou návštěvníci Olympijského parku sledovat, bude slavnostní zahájení her ve francouzské metropoli. Sportovat a fandit se u břehů jezera Most pak bude až do 11. srpna. Samostatné slavnostní zahájení přímo v olympijském parku se uskuteční už o den dříve, než v Paříži, a to ve čtvrtek 25. července od 20 hodin. O hodinu později začne přímý přenos Českou televizí. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru