Šárka Ramešová v půjčovně sportovního vybavení u jezera Most. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Na břehu jezera Most vznikla nová půjčovna sportovního vybavení. K dispozici pro zájemce mají paddleboardy, kajaky a další potřebné vybavení, brzy přibudou také šlapadla.

„Jsme zatím provizorně, než bude hotové molo. Nyní máme 20 paddleboardů a čtyři kajaky. Máme od nejmenšího dětského až po rodinné, to samé od single kajaků až po čtyřky, po rodinné kajaky,“ uvádí Šárka Ramešová z půjčovny Sharka.

Zajímavostí je jóga na vodě, pro které mají také vybavení. Půjčovnu najdete na okraji pravé části pláže. Otevřeno je každý den od 10 do 18 hodin. Při placení přijímají také platební karty. Nutné je mít doklad totožnosti kvůli vyplnění smlouvy při výpůjčce vybavení.

Půjčení paddleboardu přijde na 250 korun za hodinu, kajak si můžete vypůjčit za tři sta korun na hodinu. Další potřebné vybavení vám půjčí zdarma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru