Reprofoto video: Policie ČR
Most

Sokolovsko – V úterý 16. července letošního roku kolem 10:30 hodin oznámil jeden z obyvatelů obce Šabina na Sokolovsku, že slyšel výstřely a nyní vidí ležet na dvou různých pozemcích u rodinných domů dva muže bez známek života. Na místo okamžitě vyrazilo několik policejních hlídek.

Po příjezdu na místo policisté nalezli na zahradě rodinného domu muže bez známek života. Na sousedním pozemku rodinného domu, v těsné blízkosti společného plotu, byl nalezen taktéž muž bez známek života. Oba muži měli střelné poranění v oblasti hlavy, kterému na místě bohužel podlehli. Policisté okamžitě místo zajistili a provedli důkladnou prohlídku rodinných domů a přilehlého okolí. Psali jsme ZDE.

„Následným šetřením bylo zjištěno, že devětašedesátiletý muž zřejmě přistoupil k plotu oddělující jeho pozemek a pozemek vedlejšího rodinného domu, kde se v tu dobu nacházel sedmašedesátiletý majitel tohoto pozemku. Následně přinesenou krátkou střelnou zbraní zasáhl sedmašedesátiletého muže do oblasti hlavy a poté stejnou zbraní způsobil zranění neslučitelná se životem i sobě. Střelnou zbraň, která se nacházela poblíž těla devětašedesátiletého muže, policisté zajistili," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Motiv vraždy je předmětem dalších šetření.

Devětašedesátiletý muž nebyl držitelem zbrojního průkazu a krátkou střelnou zbraň držel nelegálně.

Kriminalisté se případem v současné době stále usilovně zabývají.

„Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. V případě, že bude vyšetřováním prokázáno, že sedmašedesátiletého muže opravdu usmrtil devětašedesátiletý muž, tak bude případ odložen z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání, neboť pachatel zemřel," vysvětlil mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru