Formulář záznamu o přepravní kontrole. Foto: DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova a. s.
Most

Mostecko – Cestující, kteří byli přistiženi při jízdě na černo v městské hromadné dopravě, mají posledních pár dní na úhradu svých pokut bez vícenákladů. Dopravní podnik totiž tyto pohledávky odprodá.

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova a. s. oznamuje, že v srpnu dojde k odprodeji pohledávek vzniklých nezaplacením přirážek za jízdu bez platného jízdního dokladu. Týká se to pokut vystavených v období od 1. 1. 2024 do 30. 6. 2024. Tyto pohledávky budou odprodány na základě nabídkového řízení.

„Informujeme proto dlužníky, že po 1. 8. 2024 již nebude možné přirážku zaplatit žádným způsobem na doplatkové pokladně dopravního podniku, ani bankovním převodem," varuje dlužníky mluvčí podniku Hana Syrová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru