Foto: Policie ČR
Most

Sýrovice – V pátek 12. července se opět lounští policisté z dopravního inspektorátu zaměřili na rychlostní hříšníky v obci Sýrovice na Podbořansku. V dotčené obci to není poprvé, co bylo zaznamenáno takto markantní překročení maximální povolené rychlosti. Z tohoto důvodu se s dohledem strážců zákona nad místním provozem budete moci setkat i nadále.

„Během dohledu nad dodržováním maximální povolené rychlosti se ke hlídce, disponující vozidlem se zabudovaným radarem, přiřítil řidič Octavie, a to rychlostí bezmála 100 km/h v místě, kde je dovolena maximální rychlost 50 km/h. Policisté se za vozidlem ihned vydali a na bezpečném místě jej zastavili. Během silniční kontroly s 65 letým mužem z Mostecka provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Dále dotyčnému sdělili, že přestupkového jednání, jehož se dopustil, nelze projednat na místě. Z tohoto důvodu sepsali oznámení o přestupku a dotyčnému zadrželi řidičský průkaz, přičemž mu zakázali další jízdu," popsal jízdu policejní mluvčí Jakub Mareš.

Ve výsledku měřící zařízení přestupci zaznamenalo rychlost 93 km/h v obci. Ve správním řízení mu tedy hrozí pokuta až 25 000 korun, zákaz řízení až na 18 měsíců a 6 bodů do bodového systému.

O jednom z pirátů silnic jsme již psali ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru