Pro malou slečnu se podařilo vybrat padesát tisíc korun. Foto: město Most
Most

Most – Čtvrtým rokem po sobě ožívá hokejový stadion v Mostě. Po ledě se tu prohání řada sportovních nadějí, kterým trenéři připravili vždy dva tréninky na ledu a dva tréninky mimo ledovou plochu. Sportovní příprava jim tak zabere celý den. Tento de facto hokejový příměstský tábor je specifický dvěma věcmi – hlásí se na něj nejen děti z týmu Mostečtí Lvi, ale i z okolních měst. Ale hlavně má celá akce charitativní rozměr.

V úterý, tedy 23. července, zástupci klubu i města Mostu předali šek na částku 50 tisíc korun pětileté pacientce léčící se s nemocí kostní dřeně, a to za zvuků klepání hokejek o lední plochu. Peníze se pořadatelé vždy snaží získat od místních firem. 

Pětiletá Ivanka se díky daru dočká nového vybavení v pokojíčku. Foto: město Most

Maminka malé slečny s krásnými lokýnkami prozradila, že dceři koupí novou postel a pořídí například lino a další vybavení do pokojíčku. V domácnosti totiž musí být s ohledem na stav dívenky velice čisté prostředí se snadnou údržbou.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru