REKLAMA
Posilové spoje budou označeny nápisem Olympijský festival. Foto: DPmML
Most

Most – Dnes večer bude oficiálně zahájen Olympijský festival u jezera Most s podtitulem Most do Paříže. O volné vstupenky na slavnostní zahájení byl obrovský zájem, kapacita je tedy vyčerpaná. U jezera tak bude večer opravdu plno. Organizátoři radí návštěvníkům, ať využijí k dopravě k jezeru hromadnou dopravu. Ta totiž bude jezdit i po skončení festivalu.

„Po skončení slavnostního zahájení Olympijského festivalu ve čtvrtek 25. 7. 2024 bude pro odvoz návštěvníků zajištěna autobusová doprava ze zastávky Jezero Most na záchytná parkoviště, na mostecká sídliště a do centra města Mostu. Autobusy budou ze zastávky Jezero Most odjíždět od 22:40 do cca 23:10 hod. Budou označeny nápisem nebo cedulí „Olympijský festival“ a pojedou po trase linky č. 30 od Jezera Most až do zastávky OD PRIOR," informuje DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova s dodatkem, že i v těchto spojích platí tarif a smluvní přepravní podmínky DPmML, a.s.

Kdo zaváhal a nestihl si zarezervovat vstupenku na slavnostní ceremoniál, může sledovat přímý přenos na prvním programu České televize. Ten začíná v devět hodin večer. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru