I tento muž byl v celostátním pátrání. Foto: MP Most
Most

Most – Strážníci Městské policie Most zajistili v minulých dvou týdnech hned čtyři muže, po kterých pátrala Policie ČR. Všechny objevili v ulicích města. Nezřídka se tyto osoby pohybují ve vyloučených lokalitách, případně na sebe připoutají pozornost další trestnou činností.

Nejprve v dopoledních hodinách prováděli strážníci pěší hlídkovou činnost na třídě Budovatelů, kde si u bloku 99 všimli muže sedícího na zídce, jehož vzhled odpovídal popisu celostátně hledané osoby. Strážníci proto u muže provedli kontrolu totožnosti a zjistili, že jde skutečně o osobu vyhlášenou v relaci celostátního pátrání. „Strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si hledaného muže se všemi poznatky převzala k dalším úkonům," uvedla k dalšímu vývoji situace mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Dalšího muže v celostátním pátrání strážníci zajistili v ulici Velebudická po 22. hodině. Muž byl v celostátním pátrání z důvodu nenastoupení do výkonu trestu. Strážníci na místo přivolali Policii ČR a hledaného muže si také převzali policisté. Další osobu, po které pátrala Policie ČR, strážníci zjistili při prověřování totožnosti podezřelého muže, který měl odcizit boty a oblečení. „Posledního hledaného muže strážníci poznali a zajistili v prostoru garáží v ulici Pionýrů," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru