Foto: redakce
Most

Žatecko – Všechny záchranné složky zasahují na D7 u průmyslové zóny Triangle na úrovni obce Tatinná. Řidič kamionu zde narazil do značky označující začátek úseku, kde pracují silničáři, kteří sekají pomocí mechanizace trávu na okraji silnice.

Událost byla nahlášena krátce před devátou hodinou. Podle svědka z místa nehody jsou kusy značení rozházeny po celé silnici zhruba ve stometrovém úseku a záchranáři pomáhali řidiči vylézt z jednoho pracovního stroje. 

"Řidiče pracovního stroje jsme po vyšetření nechali na místě, naštěstí byl pouze otřesený a bez zranění," řekl mluvčí záchranky Prokop Voleník.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru