V kategorii sociální oblast zvolili mezi nominovanými Mostečané Denisu Benešovou. Zdroj: město Most
Most

Most – Pět osobností se letos může těšit z uděleného titulu Srdcař Mostu. O tom, kdo ocenění převezme, rozhodovali přímo Mostečané ve veřejné anketě. Vybírali z 23 nominovaných v pěti kategoriích.

Za celoživotní přínos sportu si cenu odnese Milan Rybák. V kategorii sociální oblast si nejvíce sympatií získala vedoucí zařízení Denní dětský rehabilitační stacionář Denisa Benešová. Mezi podnikateli nejvíce hlasů získal Jiří Trégr, který se věnuje řemeslné opravě obuvi. Z oblasti kultury převezme ocenění sbormistryně pěveckého sboru Korálek Dana Hodačová. A ve volné kategorii mezi nominovanými zaujala ředitelka 7. ZŠ Libuše Hrdinová.

„Ocenění v podobě skleněného srdce z české sklárny si převezmou Srdcaři Mostu v rámci Mostecké slavnosti v sobotu 14. září," připomněla mluvčí města Mostu Klára Vydrová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru