Zdroj: DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a. s.
Most

Most – DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova i tento víkend potěší milovníky historických vozů. Na který kousek se tentokrát můžete těšit?

„Protože měl náš propagační stánek u Kavárny V Duchu minulý víkend velký úspěch, zopakujeme tuto akci pro veřejnost ještě jednou, a to o víkendu 10. a 11. srpna na stejném místě. Uvidíme se opět u přesunutého kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě v časech od 10 do 15 hodin. Tentokrát se můžete těšit na náš druhý historický kousek Škoda 706RTO," láká milovníky historických vozů Hana Syrová z dopravního podniku.

K tomu budou opět připraveny propagační předměty dopravního podniku a dozvíte se také bližší informace ke dni otevřených dveří, který podnik chystá.

„Nezapomeňte, že stále probíhá fotosoutěž s klobouky a brýlemi! Těšíme se na vaši návštěvu!" uzavírá Hana Syrová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru