Ilustrační foto
Most

Most - Uplynulý víkend vyjížděli mostečtí policisté do jednoho z místních supermarketů k muži s kočárkem, kterému prý nepřišla výplata, a proto nezaplatil za svůj nákup. Zákazník šel do prodejny původně pro chléb v akci. Tam ho ale napadlo, že by si mohl „nakoupit“ i jiné výrobky, které uhradit nehodlá.

Na prodejní ploše vložil kuřecí a vepřové maso do odkládacího prostoru kočárku. Takto si počínal i nákupem nafukovací matrace a ponožek. Jednání nekalého zákazníka ovšem neuniklo pracovníkovi ostrahy, který ho za pokladní zónou i s odcizeným zbožím za 860 korun zadržel a přivolal policejní hlídku.

"Strážci zákona zjistili, že to není 29letého muže první prohřešek obdobného charakteru. Oplétačky se zákonem už v minulosti měl a byl za ně soudy v Mostě a v Lounech potrestán. Policisté ho převezli k potřebným úkonům na služebnu. Tam si lapka převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za to mu hrozí v případě uznání viny návrat do vězeňské cely až na další tři roky," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru