Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že v parku za blokem 265 sedí dva muži a popíjejí alkohol a jeden z nich slovně napadá její rodinu.

Strážníci oba muže na místě vyzvali k prokázání totožnosti, na což jeden z mužů odpověděl vulgárním slovním napadáním strážníků.

"Strážníci muže opakovaně vyzvali k prokázání totožnosti s tím, že jestli neuposlechne výzvy, bude předveden na Policii ČR. Na to muž zareagoval a předložil občanský průkaz, jeho agresivní chování se však stupňovalo. Hrozil strážníkům zaťatou pěstí a poté po jednom z nich vší silou hodil plechovku s nápojem, a mířil na jeho hlavu," uvedla mluvčí městských policistů Veronika Loucká.

Strážník se jí vyhnul a dalšímu násilí na úřední osobě již strážníci zabránili použitím donucovacích prostředků. Strážníci muže převezli na lékařskou prohlídku po použití donucovacích prostředků a při provedené orientační dechové zkoušce mu naměřili 4,27 ‰ alkoholu v dechu, dodala mluvčí.

Na místo se poté dostavili policisté Policie ČR, kteří si celou událost se všemi poznatky převzali k dalším úkonům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru