Hodiny ukazují čas i aktuální venkovní teplotu. Foto: město Most
Most

Most – Ne každý má v dnešní době chytré hodinky, nebo třeba vodotěsné. I proto Ivana Kolenová do posledního ročníku participativního rozpočtu Hejbni Mostem přihlásila svůj návrh na pořízení digitálních hodin, které by byly umístěné u jezera Most. Projekt se sice nedostal mezi šest vítězů, přesto jej město zrealizovalo.

„U jezera Most přibyly nové nástěnné hodiny. Ukáží přesný čas i venkovní teplotu. Najdete je u stánků s občerstvením a jsou dobře čitelné i z chodníku kolem jezera. Autorkou projektu je paní Ivana Kolenová. Moc se těšíme, co nám přinese další ročník," informuje město Most na sociálních sítích. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru