Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov – Poslední srpnový víkend se s akcemi roztrhl pytel. Mezi ty tradiční patří soutěž ve vaření guláše Chudeřínský kotlík v chudeřínském parku. Soutěž pořádá Spolek přátel historie Litvínovska.

Obhájit titul se pokusí loňští vítězové – tým kominíků. Podle pořadatelů však budou mít letos bohatou konkurenci. „Budou mít silnou konkurenci od Harryho ale i od přátel ze Saska a dalších,“ prozradil pořadatel Josef Pošta.

Na návštěvníky ale kromě ochutnávání guláše a hlasování o tom, který je nejlepší, čekají další zábavné soutěže. „Můžete si zasoutěžit o Chudeřínského zatloukače, vrhavku a hlavně o Chudeřínského pohlavního pokrytce,“ láká na sociálních sítích Josef Pošta. Nehledejte však za tím nic obskurního, pod pojmem pohlavní pokrytec se schovává co nejvtipnější pokrývka hlavy.

Akce začíná ve 14 hodin.

Foto zdroj: FB Spolek přátel historie Litvínovska

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru