Vítání prvňáčků na 4. ZŠ. Foto: Marcela Novotná
Most

Most – Stovky dětí dnes v Mostě poprvé usedly do lavic. Přesné číslo bude známo až tento týden, nicméně dle zápisů by do mosteckých škol mělo nastoupit 684 prvňáčků ve 28 třídách. Kromě toho se otevírá 11 přípravných tříd.

Vedení Mostu v zastoupení primátora Marka Hrvola a náměstkyně Markéty Staré se tentokrát vypravilo přivítat nejmenší školáky na 4. ZŠ. Zajímavou návštěvu měli také školáci na 10. ZŠ, kam za nimi dorazily fotbalistky Barbora Votíková, Tereza Krejčiříková, Gabriela Šlajsová a hráč A-týmu Štěpán Chaloupek. 

Prvňáčci se poprvé usadili do lavic i ve 4. ZŠ v Mostě.  Foto: Marcela Novotná

 Za dětmi na 10. ZŠ dorazili sportovci. Foto: Oldřich Hájek

Posléze všichni vyrazili do mládežnického areálu FK Baník Souš, kde bylo přichystáno slavnostní pokřtění nového hřiště s umělým travnatým povrchem a autogramiáda. „Klub se i díky naší podpoře soustředí především na výchovu mládeže a aktivní začleňování dětí do kolektivu, kde se mohou rozvíjet nejen po sportovní, ale také po lidské stránce. Každé nové sportoviště je signálem, že to s podporou sportování nejmladších myslíme vážně. Když pak na takovou událost přijede Slavie včetně Štěpána Chaloupka, rodáka z Meziboří u Mostu, tak je to jen potvrzení toho, že to celé má smysl,“ uvedl primátor města Most Marek Hrvol.

Nová umělá tráva bude sloužit v mládežnickém areálu FK Baník Souš. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru