Ilustrační foto
Most

Most – Největší akce roku se blíží. Mostecká slavnost vypukne už tento pátek, bohatý program čeká návštěvníky i v sobotu. Očekává se návštěva tisíců lidí, dopravní podnik proto vyšle do ulic města posilové spoje. 

„Budeme rádi, když pro dopravu na Mostecké slavnosti v pátek 13. 9. 2024 a v sobotu 14. 9. 2024 využijete standardní linky MHD nebo tři posilové linky, které jsme ve spolupráci s městem Most připravili.
Posilové linky jsou tři a jsou označeny M1, M2 a M3.
Trasa linky M1:
Dopravní podnik - Čs. mládeže - 1.náměstí - OD PRIOR - Sportovní hala - Zimní stadion - RICO a zpět.
Trasa linky M2:
Dopravní podnik - Zd. Štěpánka – Kahan - 14.ZŠ - Sukova bl.558 – Krym - Pod Lajsníkem – Rudolická – TESCO - Zimní stadion - RICO a zpět.
Trasa linky M3 (linka je polookružní):
RICO – Muzeum – Gymnázium – Zahražany - Široký vrch - Pod Resslem - Luna - Čs. armády - RICO
 
Na posilových linkách je přeprava cestujících zdarma," zveřejnil důležité informace DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a. s.
 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru