Poblíž čerpací stanice nedaleko Kauflandu vyrůstá prodejna KFC. Foto: Redakce
Most

Most – Poblíž Kauflandu je čilý stavební ruch. Možná to řadu lidí překvapí, ale vyrůstá zde prodejna rychlého občerstvení, konkrétně KFC. Stavební úřad vydal stavební povolení, v němž je jako podmínka uvedeno, že stavba musí být dokončena do 18 měsíců od zahájení. Budou v Mostě tedy hned tři prodejny KFC?

Jedno je ve Višňové ulici (aktuálně prochází rekonstrukcí, opět má mít otevřeno od 26. září – pozn. redakce), další v Central Most.

Je v Mostě taková kupní síla, aby mohla být v jednom městě i třetí prodejna stejného řetězce? Když tu navíc funguje i konkurenční McDonald´s? „Naší dlouhodobou strategií je posílení pozice v regionech, abychom byli dostupní pro ještě více zákazníků. V současné době však nemůžeme potvrdit otevření nové restaurace v Mostě. Až to bude aktuální, budeme o detailech nové restaurace v Mostě Vás a naše zákazníky informovat,“ uvedla na dotaz redakce Ivana Dlouhá Makalová, ředitelka KFC pro Česko a Rakousko.

Výstavba další prodejny rychlého občerstvení neodporuje územnímu plánu, nebyla tak žádná překážka stavební povolení vydat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru