Foto: Tomáš Straka
Most

Ústí nad Labem – Klidný na dopravní špičku je dnes (úterý 17. září 2024) silniční provoz ze Střekova do centra Ústí nad Labem. Jak Mariánský most, tak rekonstruovaný most Dr. Edvarda Beneše jsou průjezdné.

„Vzhledem k aktuální situaci a stavu řeky Labe je otevřený sjezd z Mariánského mostu vlevo do ulice Přístavní pro směr Trmice a centrum města. Platí pro vozidla do 3,5 tuny. Toto opatření bude platné po dobu dopravní špičky, dokud to stav hladiny Labe umožní. Situaci řídí policie,“ informuje ústecký magistrát na svých stránkách.

Dopravu v Ústí aktuálně podle centra dopravních informací Policie České republiku komplikuje pouze karambol dvou aut v Důlcích. 

Podle aktualizovaných prognóz Českého hydrometeorologického ústavu má řeka Labe kulminovat v Ústí nad Labem ve středu 18. září 2024 krátce odpoledne ve výšce 688 centimetrů.

HLÁSNÁ A PŘEDPOVĚDNÍ POVODŇOVÁ SLUŽBA. ZDROJ: ČHMÚ

Tvořte i vy s námi pestré zpravodajství z regionu. Aktuální dopravní informace, nehody, nevšední situace, náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

ZPRÁVA PRO CESTUJÍCÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU: Na objízdné trase nově zastavuje více spojů MHD!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru