Ilustrační foto: Město Most
Most

Most - Městská správa sociálních služeb připravuje ve spolupráci se složkami integrovaného záchranného systému (IZS) taktické cvičení zaměřené na zvládání mimořádných událostí, konkrétně požáru ve výškové budově. Cvičení proběhne ve středu 2. října od 9 do 13 hodin v Domově pro seniory v Barvířské ulici.

Domov je mezi veřejností znám jako Astra. Toto cvičení je klíčovým krokem pro prověření a zlepšení schopností všech zúčastněných složek efektivně spolupracovat při evakuaci většího počtu imobilních osob.

Cvičení se zúčastní několik jednotek požární ochrany, hlídek policie a městské policie, zdravotnická záchranná služba, převozové sanitky a také zástupci mostecké nemocnice. Uživatelé zařízení budou během cvičení reprezentováni figuranty z Vyšší odborné školy ekonomické, sociální a zdravotnické, Obchodní akademie, Střední pedagogické školy a Střední zdravotnické školy. Celkem se cvičení zúčastní zhruba 200 osob.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru