Pytlák zkoušel štěstí na Benediktu. Foto: MP Most
Most

Most – V areálu Benedikt došlo k případu nelegálního rybolovu, který skončil odebráním rybářského nářadí a správním řízením. Na tísňovou linku 156 oznámil člen rybářské stráže, že na místě odhalili muže, který lovil ryby bez potřebného oprávnění. Na místo okamžitě dorazila motohlídka městských strážníků, aby situaci prověřila.

„Strážníci se spojili s členy rybářské stráže, kteří označili podezřelého muže,“ uvedla tisková mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká. Na dotaz strážníků se muž přiznal, že skutečně lovil ryby bez potřebného oprávnění.

Během kontroly bylo zjištěno, že rybář ulovil jednoho kapra, který podle rybářské stráže nedosahoval minimální povolené míry. Kapr se nacházel ve vezírku a byl následně vrácen zpět do vody.

„Rybářská stráž následně muži odebrala rybářské nářadí v souladu s oprávněním, které má k dispozici,“ doplnila Loucká. Strážníci zároveň událost oznámili správnímu orgánu k dalšímu projednání, přičemž jako důkazní materiál poslouží jak fotodokumentace, tak i záznam z minikamery.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru