Strážníci zajistili 6 mužů a jednu ženu, po kterých pátrala Policie ČR. Pomohli asistenti prevence kriminality, kamerový systém a místní znalost strážníků. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie zajistili šest mužů a jednu ženu, po kterých pátrala Policie ČR. Pomohli asistenti prevence kriminality, kamerový systém a místní znalost strážníků.

Operátor kamerového systému monitoroval veřejné prostranství u bloku 100, kde zjistil skupinu osob, a ženu, která byla na seznamu celostátně hledaných osob. "Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří hledanou ženu zajistili. Celostátně hledaného muže strážníci poznali a zajistili v ulici Moskevská," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Asistent prevence kriminality na třídě Budovatelů poznal dalšího celostátně hledaného muže. Na místo zavolal strážníky, kteří muže zajistili a předali Policii.

Celostátně hledaného muže také strážníci poznali a zajistili u bloku 95, kde postával u prodejny potravin.

Hledanou osobu v ulici V. Nezvala poznal strážník toho času mimo výkon služby, na místo přivolal kolegy, kteří muže předali do rukou policistů.

Dalšího hledaného muže strážníci zajistili, když přespával v chodbě bytového domu a posledního hledaného muže zajistili, když porušoval noční klid. "Všechny hledané osoby si převzali policisté k dalším úkonům," dodala mluvčí Městské policie Most.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru