Reprofoto příspěvku ve skupině Most na sociální síti Facebook.
Most

Most – Zpráva o dvou nabouraných vozech v ulici J. Vrchlického ve skupině Most opět na sociálních sítích rozproudila debatu. Zvláště když autor uvedl, že ten, kdo vozy poškodil, na sebe nenechal žádný kontakt. Nejde přitom o uražené zrcátko či škrábanec na laku. Policejní mluvčí krátce po poledni nicméně potvrdil, že policisté již pachatele mají. 

„Upřesním, že k činu došlo na třídě Budovatelů nedaleko dopravního podniku. Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost a narazil do dvou jiných zaparkovaných vozů. Z místa po nehodě odešel, čímž nesplnil zákonnou povinnost nehodu oznámit a vyčkat do příjezdu policie. Vyšetřovatelé muže vypátrali v místě bydliště, text na alkohol byl negativní," poznamenal policejní mluvčí Václav Krieger a dodal, že škoda je předběžně odhadnuta na 140 tisíc korun.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru