REKLAMA
Reprofoto video: Policie ČR
Most

Most – Akční službu mají za sebou mostečtí policisté, kteří při ní absolvovali de facto hru na schovávanou. A byli při ní úspěšní – zadrželi muže, který před nimi utíkal, pak se ukryl pod vozidlem.

Uniformovaní hoši narazili v mostecké ulici Bohuslava Vrbenského na černou Octávii, která je ihned zaujala. Z dobré osobní znalosti v řidiči totiž poznali muže, o kterém moc dobře věděli, že za volantem nemá co pohledávat. Věděl to i samotný řidič. Ve zpětném zrcátku spatřil signál k zastavení auta. To sice učinil, ale s policisty se asi potkat nechtěl, proto vzal nohy na ramena. „Zákonné výzvy, aby zastavil, ignoroval. Běžec zmizel za rohem panelového domu a měl namířeno mezi zaparkovaná vozidla. Tam doběhl i policista, který tušil, že atlet nebude daleko," popsal situaci policejní mluvčí Václav Krieger.

Po chvilce pátrání byla hra ukončena. Deset dvacet řidič pod autem. Zapikaný muž musel vylézt. Strážci zákona se nemýlili a Mostečana zadrželi. Ten má platný zákaz řízení všech motorových vozidel od loňského května. Smůla pro něj, že to nevydržel ještě měsíc, kdy mu trest končí. Údajně si potřeboval jet nutně nakoupit.

„Na obvodním oddělení si 43letý muž převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Před soudcem se snad schovávat nebude, protože mu v případě uznání viny hrozí až dva roky vězení," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru