REKLAMA
Lokalit, kam společné hlídky vyráží, je stále více. Foto: PČR
Most

Most – Uplynulý čtvrtek se v odpoledních hodinách opět setkali policisté a strážníci v mostecké problémové lokalitě. Ve „Stovkách“ pokračovala jedna z plánovaných, ale nepravidelných společných akcí.

„Kontroly neprobíhaly ovšem jen v této lokalitě, ale i u nákupního střediska Kahan, Central a kolem domu v ulici Javorová. Opětovně hlídky navštívily také garáže v ulici Pionýrů. V podvečerních hodinách prošli mostečtí policisté i lokality v ulici M. G. Dobnera, K. H. Borovského, parku Střed a okolí obchodního domu Kaufland," vypočetl všechny lokality policejní mluvčí Václav Krieger.

Uniformované hlídky plnily úkoly, které vzešly z jednání od kulatého stolu, a na kterých se dohodli zástupci vedení Policie České republiky, územního odboru Most a městské policie. Společná aktivita ozbrojených složek trvá už více než rok a bude realizována i nadále.

Desítky policistů a městských strážníků se rozdělili do skupin a opět kontrolovali jak veřejné prostranství, tak jednotlivé prostory domů s jasným cílem. Tím je zvýšení bezpečnosti a dodržování veřejného pořádku v daných lokalitách. Policisté a strážníci se zaměřili také na pátrání po osobách, které jsou potřeba k procesním úkonům orgánů Policie ČR nebo na byty obývané cizími státními příslušníky bez potřebných dokumentů.

Společné hlídky při vzájemné aktivitě zkontrolovaly celkem 310 osob včetně 13 cizinců, ale i 15 vozidel. „Při opatření bylo odhaleno 10 přestupků, které byly na místě vyřešeny blokovými pokutami a jedním oznámením správnímu orgánu," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru