REKLAMA
Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostečtí policisté v uplynulých třech dnech řešili dvě krádeže v obchodech. K prvnímu případu vyjížděla uniformovaná hlídka na konci minulého pracovního týdne v odpoledních hodinách. To jeden ze zákazníků dostal pravděpodobně tak nezvladatelnou chuť na sex, že se rozhodl ke spáchání trestného činu.

„V části obchodu s drogistickým zbožím popadl 47letý muž balení kondomů za 800 korun a nastrkal je do kapes. Doufal, že ho nikdo neviděl a u pokladny zaplatil pouze za potraviny v košíku. To se ovšem mýlil," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger k první krádeži.

V neděli odpoledne vyjížděli policisté do jiné prodejny. Tam měl pro změnu 37letý návštěvník projít kolem pokladny s neuhrazenou maďarskou klobásou. Pochutinu uschoval pod bundou a taktéž asi doufal, že z obchodu vyjde bez povšimnutí.

V obou případech jejich nekalý nákup viděli pracovníci ostrahy, kteří nepoctivé zákazníky zadrželi. Pak už si muže převzali policisté, kteří je doprovodili po cely. Oba zadržení mají z minulosti bohaté zkušenosti s majetkovou trestnou činností. „Mladší z nich se vrátil po několikaměsíčním pobytu z vězení loňský prosinec. Ten starší byl na svobodě teprve 6 dní,," potvrdil mluvčí.

Mostečan i Litvínovan si převzali sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Mají tak slušnou šanci se v případě uznání viny za mříže vrátit až na další tři roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru