REKLAMA
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že z prostoru ordinace jim před malou chvílí dvě neznámé osoby odcizily jízdní kola v hodnotě 25 tisíc korun a uvedla popis jízdních kol i osob.

Operační pracovník městské policie ženu poučil, že musí podat oznámení na Policii ČR a mezitím operátor kamerového systému vyhodnotil záznam z kamery na třídě Budovatelů a zaznamenal průjezd dvou osob na jízdních kolech ve směru k budově Úřadu práce. Zjištěné informace předali prostřednictvím radiostanice všem hlídkám.

"Jedna z hlídek městské policie vyjela do lokality garáží v ulici Pionýrů, protože díky místní znalosti strážníci věděli, že se zde zdržují problémové osoby. Při kontrole hlídka zjistila v zadní části lokality otevřenou garáž a před ní dva muže, z nichž jeden si sundával bundu stejné barvy, která byla zachycena kamerou městského kamerového dohledového systému. Strážníci dále uviděli v prostoru garáže jízdní kolo, které odpovídalo popisu odcizeného kola," uvádí mluvčí strážník Veronika Loucká.

Strážníci proto provedli kontrolu totožnosti obou mužů, a vtom jeden z mužů pronesl: „Tak se přiznáme, stejně to zjistí.“ Druhý muž přikývl a doznali se, že kola odcizili opravdu oni. Následně jeden z mužů vyndal z garáže i druhé kolo a postavil jej před garáž.

"Strážníci pořídili fotodokumentaci kol a poté, co oznamovatelka potvrdila, že se jedná o odcizená kola, na místo přivolali Policii ČR. Strážníci ještě zajistili odvoz podezřelých mužů na Policii ČR a celou událost se všemi poznatky, kamerovým záznamem a fotodokumentací předali Polici ČR k potřebným úkonům," sdělila Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru