REKLAMA
Ilustrační foto: CC0
Most

Most – V sobotních brzkých ranních hodinách vyjížděli policisté do mostecké ulice Rozmarýnová, kde docházelo k vloupání do vozidla. Zlodějku zastihla uniformovaná hlídka kousek od místa činu.

Dotyčná si vyhlídla zaparkované vozidlo značky Renault. Mostečanka měla automobil prohledávat a přitom si svítila baterkou. „Žena pohyb u auta hlídce potvrdila, i to, že do něj svítila. Prý hledala nedopalky cigaret," přetlumočil policejní mluvčí Václav Krieger její výmluvu. Policisté ovšem detailním šetřením zjistili, že vozidlo je otevřené, protože někdo násilím poničil zámek dveří na straně řidiče. Majiteli vznikla škoda na majetku přesahující 5 tisíc korun.

Naštěstí nestačila z vozidla nic odcizit, protože byla vyrušena přicházejícími policisty. Mostečanka strážce zákona svojí výmluvou nepřesvědčila, ti ji zadrželi a převezli do cely. Na služebně si převzala sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním ve stádiu pokusu. „Za to ji v případě uznání viny hrozí až dva roky ve vězení," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru