OBRAZEM: Desítky hasičů i policistů hledají v okolí Braňan tuto dívku
Hasiči procházejí polní cestou směrem k okraji lomu ČSA při pátrání po ztracené dívce. Foto: Oldřich Hájek
Most

Braňany /AKTUALIZACE: PÁTRÁNÍ BYLO ZRUŠENO/ – Ze země i ze vzduchu pátrali v úterý odpoledne a večer hasiči a policisté po třináctileté dívce v okolí Braňan.

Je úterý po 19. hodině. Na asfaltové ploše v Braňanech při výjezdu na Kaňkov stojí několik policejních aut včetně toho se speciální nástavbou. To znamená, že byl povolán i psovod. Do hasičského auta nasedá parta profesionálních hasičů a odjíždějí za obec. „Probíhá pátrání po třináctileté dívce,“ potvrzuje na místě Jindřich Bergmann, zástupce vedoucího územního odboru Most Policie ČR. Ukazuje fotografii, kterou můžeme zveřejnit. Otec dívky s tím dal souhlas.

Kousek od nás proletí policejní vrtulník. Pomalu se vznáší nad stromy na kopci v trianglu mezi Braňany, Kaňkovem a Želenicemi. Jde o zalesněný kopcovitý terén se skalami. Na návsi, postávají děti i rodiče a sledují ruch.

V kopcích je vidět několik policejních i hasičských vozů. Parta hasičů, která před chvílí nasedala na návsi do auta, právě vystupuje kousek od Kaňkova. „Co měla na sobě?“ „To nevíme,“ říkají si mezi sebou a jdou polní cestou směrem k okraji hnědouhelného lomu Bílina.

Vrtulník teď přelétá o kus dál. Dá se odhadovat, že pod ním je teď možná místní oprám.

Pátrání probíhá od odpoledních hodin. Před desátou hodinou večerní policisté pátrání zrušili. Dívku se podařilo nalézt.

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru