Muž z Mostu se měl dopustit čtyř krádeží, před policisty se schoval na WC
Ilustrační foto
Most

Most - Policie obvinila z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 25letého muže z Mostu. Ten se měl koncem dubna dopustit celkem čtyř krádeží.

V ranních hodinách měl v Mostě vniknout do provozovny restaurace vchodem pro zaměstnance a tam odcizil volně položený mobil a alkoholické nápoje a tabák, vše za 5 500 korun. Z místa odešel, aniž by si ho někdo všiml.

Další den zamířil do sportovních potřeb, odkud si bez zaplacení odnesl bundu za 1 300 Kč a oblékl si ji pod svoje oblečení. O tři dny později si v mosteckém supermarketu vybral čokolády a zubní pasty v hodnotě 1 700 Kč, které schoval do tašky a prošel vstupním prostorem. Utíkal před ostrahou prodejny a zmizel v nedaleké budově, kde se schoval na WC.

"Tam ho už objevila policie. Na sobě měl ukradenou bundu, ze které zřejmě nestihl odstranit visačky a cenovku. Ještě týž den stihl okrást jednoho muže v restauraci, kterému nabízel k prodeji nářadí. Byl neodbytný, a i když s prodejem neuspěl, tak muži nepozorovaně odcizil z kapsy bundy peněženku s hotovostí, doklady a platební kartou a zanechal mu škodu za 3 800 korun. Pomocí karty provedl týž den osm nákupů. Celkem podnikavec napáchal škodu za více než 12 000 korun," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí policie v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru