Welcome to Europe! Blíží se předprázdninový kurz anglického jazyka
Ilustrační foto
Most

Most - Informační centrum Europe Direct Most připravilo bezplatný kurz anglického jazyka, který účastníci stihnou celý absolvovat ještě před letními prázdninami a vybavit se tak konverzační angličtinou na dovolenou. Veřejnost tak má možnost zlepšit své jazykové dovednosti v intenzivním bezplatném kurzu s názvem Welcome to Europe, který bude začínat v polovině května.

Kurz je určen pro nové zájemce s mírně pokročilou znalostí anglického jazyka. Témata kurzu jsou zaměřena na Evropu, a to jak historii, tak i třeba práci v zahraničí anebo cestování. "Pokud se chystáte na dovolenou do zahraničí, určitě tyto znalosti využijete," říká Matěj Brůna z informačního centra Europe Direct Most.

Přihlašování do kurzu bude spuštěno v úterý 9. května v 10:00, přičemž výběr účastníků do kurzu proběhne pouze podle pořadí jejich přihlášení. V případě zájmu je přihlášení možné provést přes facebookové stránky střediska, kam je nutné zaslat zprávu se svými kontaktními údaji, jako je jméno a příjmení či kontaktní údaje jako je například a e-mail či telefon. Zájemci by měli ovládat anglický jazyk již na mírně pokročilé úrovni a musejí být starší 15 let.

Kurz bude probíhat od 16. května do 6. června, a to každé v úterý od 15:30 do 18:45 v budově Vysoké školy finanční a správní v ulici Pionýrů v Mostě. Přesný rozpis lekcí a podrobnější informace lze nalézt facebooku centra, a také na webových stránkách střediska www.europe-direct.cz/most.

V průběhu roku centrum pořádá i další aktivity, jako je v současnosti probíhající fotografická soutěž Erasmus+ či výstava o Nebeském pohoří, kterou je možné navštívit v budově Vysoké školy finanční a správní v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru