Toto udělat v Mostě bylo docela riskantní
U auta zůstalo otevřené okno. Foto: Městská policie Most
Most

Most - Možná celé auto, možná jeho vybavení uchránili mostečtí strážníci před případným nenechavcem. Našli totiž majitele auta, které nebylo zabezpečené.

Po upozornění ze strany občana zjistili strážníci v ulici Jana Kříže nezajištěné vozidlo značky Škoda Octavia, které mělo otevřené okénko u řidiče. "Následně byl vyrozuměn majitel uvedeného vozu, který hlídce poděkoval a provedl si řádné uzamčení vozidla," uvedl mluvčí strážníků Vlastmil Litto.

Vozidlo s klíči v zámku

Záchranu majetku mají na svém kontě v posledních dnech také strážníci v sousedním Litvínově. Na osobní automobil s klíčky ve dveřích na parkovišti v Bezručově ulici upozornila náhodná chodkyně. Strážníci zjistili majitele a telefonní číslo na něj, ale na volání nikdo nereagoval. Vozidlo proto zamkli, klíče umístili na služebně městské policie a u auta nechali vzkaz. Majitel si pro klíče přišel druhý den a za všímavost poděkoval.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru