Mostečanka měla v oblibě nákupy bez plateb, kradla cokoliv
Ilustrační foto
Most

Most - Na časté nákupy za pět prstů chodila do různých obchodů 27letá žena z Mostu. Policie zjistila, že tam měla krást celkem v 13 případech.

"Nákupy ukrývala do kabelky, nebo pod oděv či do tašky. V několika případech byla přistižena a zadržena pracovníky prodejen. Někdy vrátila jen část lupu, některé zboží při krádeži poškodila a nemohlo být vráceno zpět do prodeje," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Kradla cokoliv, hodilo se drogistické zboží, oblečení. Většinou navštěvovala drogerie a prodejny s oděvy. "Vyšetřovatel 27letou Mostečanku obvinil z přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Žena odcizila zboží v celkové hodnotě 10 tisíc korun," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru