Muž neunesl rozchod, chtěl si podřezat žíly
Ilustrační foto
Most

Most - Muž oznámil mosteckým městským policistům na linku 156, že v ulici Františka Malíka v přízemním bytě jednoho panelového domu má jeho přítelkyni napadat její bývalý přítel a má v ruce údajně řezný nástroj.

Při příjezdu hlídky městské policie na místo bylo zjištěno, že osoby v bytě na sobě neměly žádné viditelné zranění. "Žena strážníkům sdělila, že její bývalý přítel si chtěl před ní ublížit nožem," uvedl mluvčí Městské policie Most Vlastimil Litto. Rozhodl se, že si podřeže zápěstí. "Toto zranění si chtěl způsobit z důvodu, že neunesl jejich rozchod," tlumočil mužovo vysvětlení mluvčí strážníků.

Na místo se dostavila hlídka Policie ČR, která si událost převzala.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru