FOTO OD VÁS: Hasiči vyjížděli k mosteckému věžáku, lidé viděli hořet v nejvyšším patře
Z nejvyššího patra věžového domu se měl valit kouř. Foto: čtenář
Most

Most - Několik jednotek profesionálních, dobrovolných i podnikových hasičů vyjelo v neděli hodinu po poledni do mostecké Dobnerovy ulice. Dostali hlášení o požáru v nejvyšším patře.

K věžovému domu v ulici za budovou úřadu práce vyrazili profesionální hasiči z mostecké stanice a také dobrovolné jednotky z Obrnic a Rudolic. K zásahu vyjela i podniková jednotka hasičů Severní energetické. Při průzkumu místa zásahu již nezjistili žádné plameny ani kouř.

Podle informací, které máme v tuto chvíli k dispozici, došlo pravděpodobně k zahoření textilu na balkoně jednoho z bytů.

Buďte i vy našimi reportéry. Fotografie a informace o aktuálních událostech ve městě a okolí nám můžete posílat na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do zpráv na naší facebookové stránce či na WhatsApp 604 315 995.

0402hasicidobnerovka

Foto: čtenář Aleš Hambálek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru