Požadoval peníze, nebo telefon. Když nic nedostal, rozdával rány. Skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - Okresní soud v Mostě poslal do vazby 25letého muže z Mostu, který měl začátkem ledna ve večerních hodinách na sídlišti Výsluní požadovat na poškozeném muži, aby mu vydal peníze, nebo telefon. Při tom ho držel za bundu a sahal mu do kapsy.

Když se peněz ani mobilního telefonu nedočkal, tak ho dvakrát udeřil a z místa utekl. Poškozený utrpěl zranění ucha a byl lékařsky ošetřen. Obviněný měl poškozeného napadnout na jiném místě v Mostě už v minulém roce. Přistoupil k němu u domu, chytil ho za bundu a udeřil do obličeje. I v tomto případě požadoval peníze nebo telefon.

"Poškozený mu ani v jednom případě nic nedal a nic mu nebylo odcizeno. Vyšetřovatel mladého muže obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže a podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru