REKLAMA
360° FOTO: Co vše uvidíte z nové rozhledny na Šibeníku? Zkuste naši simulaci
Pohled na město Most ze Šibeníku. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Vylezete na vyhlídkovou věž do výšky více než dvaceti metrů a rozhlédnete se. Kolem sebe máte pohled do centra Mostu, k Hněvínu, kostelu, přes jezero Most vidíte Krušné hory. Z druhé strany se otevírá pohled na České středohoří a mostecká sídliště. Tak bude vypadat v parku Šibeník.

Vyhlídková věž a bludiště budou novou atrakcí mosteckého parku. Vyrůst by tam měly v letošním roce. Takzvané 3D bludiště bude tvořeno z pochozích lávek zavěšených mezi kůly, na nichž budou přestupové domečky. Lávky budou mít podobu spletitých lanových překážek a budou umístěny ve dvou až třech patrech nad sebou. Bludiště bude přístupné dětem od tří let. Jeho výhodou je poloha uprostřed města, snadná dostupnost a rozlehlost.

V následující fotce se můžete rozhlížet. Netradiční snímek byl pořízen ve výšce 25 metrů nad zemí na místě budoucího bludiště a rozhledny. Nyní je ve spodní části vidět historický nález: palebné postavení z období druhé světové války.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru