REKLAMA
Do herny se dostali po hromosvodu. Část ukradených věcí policisté našli při domovní prohlídce
Ilustrační foto
Most

Most - Dva muži z Mostu ve věku 34 let čelí obvinění z přečinu krádeže a poškození cizí věci. Dvojice měla v Mostě na přelomu roku zřejmě o Silvestra vniknout v noční době do objektu herny. Dovnitř se dvojice dostala po hromosvodu.

Uvnitř pak odcizili elektroniku, políčeno měli i na cigarety v automatu, který poškodili, ale dovnitř se jim dostat nepodařilo. Ve snaze získat peníze poničili i výherní automat. Odnesli si i EET kasu, balení kávy a wifi router.

"Celkem způsobili škodu za 10 tisíc korun. Část věcí policie našla při domovní prohlídce. Jednomu z obviněných hrozí tříletý trest odnětí s ohledem na trest minulý a druhý může očekávat od soudu dva roky odnětí svobody. Dvojici policie stíhá na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru