REKLAMA
Verva nabízí výraznou slevu na vstupné, permanentkáři půjdou zdarma
Fanoušci litvínovského hokeje. Ilustrační foto
Most

Litvínov - Extraligový hokejový klub HC VERVA Litvínov stanovil ceny vstupného na domácí zápasy ve skupině o 11. až 14. místo. V té se hraje od 6. do 23. března šest kol, polovina z nich doma.

"Coby odměnu za fanouškovskou věrnost a za zachování přízně týmu i ve chvílích, kdy se mu nedařilo, zlevnil klub vstupné z původních 250 korun k sezení a 150 korun k stání o 60 procent, respektive o dvě třetiny," říká mluvčí klubu Vladimír Novotný.

Platnost permanentek bude všem držitelům zdarma prodloužena do konce sezóny.

Ceny vstupného na zápasy ve skupině o 11. – 14. místo na ZS Ivana Hlinky v Litvínově:

  • Sezení – 100 Kč
  • Stání – 50 Kč
  • Permanentkáři – zdarma

"Chtěli bychom i tímto poděkovat našim fanouškům za výraznou podporu v celém dosavadním průběhu sezóny. Rádi bychom zároveň veřejnost požádali, aby zachovala mužstvu maximální podporu i v důležitém závěru ročníku," vzkazuje za celý tým Vladimír Novotný.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru