Zloděj smolař: Při útěku z obchodu upadl a ztratil mobil, podruhé ho na útěku dopadla hlídka
Ilustrační foto
Most

Most - muž ve věku 27 let z Mostu měl v centru města v jednom obchodě odcizit osm balení značkových zubních kartáčků v hodnotě 2 tisíc korun. Při krádeži byl odhalen, ale nakonec se mu podařilo z prodejny utéct.

Při útěku ale poškodil vystavené zboží, upadl a ztratil mobil. Policie Mostečana obvinila z přečinu krádeže, za který byl trestán už v minulosti. Teď mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Co udělal s lupem, policistům neuvedl.

"Kradl i tento týden v jednom mosteckém supermarketu. Odcizil tašku, do které si měl ve zkušební kabince ukrýt tři lahve tvrdého alkoholu, čtvrtou si dal do nohavice a na sebe si oblékl novou bundu. Prošel pokladnou bez zaplacení, kde ho již čekali pracovníci ostrahy prodejny. Muž začal hned utíkat a odhodil tašku s alkoholem. Pracovníci prodejny ho pronásledovali. Nakonec výtečníka zadrželi policisté hlídkové služby, kteří jeli náhodou kolem a všimli si na silnici utíkajícího muže. Ten měl u sebe jednu lahev alkoholu a na sobě odcizenou bundu," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru