AKTUÁLNĚ: Těžká havárie u Velemyšlevsi zcela uzavřela silnici mezi Mostem a Žatcem
Foto: Oldřich Hájek
Most

Velemyšleves - Ke střetu tří osobních aut došlo v pondělí 2. červnece zhruba dvě hodiny po poledni za horizontem u Velemyšlevsi na Lounsku. Nehoda si vyžádala zranění, silnice mezi Mostem a Žatcem byla zcela uzavřena.

Podle informací policie do sebe tři osobní vozidla narazila zezadu, zraněna byla jedna žena. "Jedna z řidiček byla s lehkým zraněním převezena k ošetření do nemocnice," potvrdila policejní mluvčí Petra Trypesová.

Kvůli nehodě policisté odkláněli dopravu v Havrani, automobily pouštěli ještě k průmyslové zóně Joseph. Na obou stranách silnice od nehody se tvořily dlouhé kolony kamionů jak od Žatce, tak od Mostu.
 
Policie již začala pouštět dopravu v jednom směru. Do 30 minut by komunikace měla být průjezdná s omezením a opatrností. Příčina nehody je nadále v šetření policie.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru