Noční řádění opilého řidiče! Jezdil jako šílenec po městě, lidé volali na pomoc strážníky
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pozdních večerních hodinách přijal operační dozorčí mostecké městské policie na linku 156 několik oznámení o rychle jezdícím vozidle stříbrné barvy s černou střechou, jehož řidič, má být pod vlivem alkoholu.

Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která i díky obsluze kamerového systému muže krátce po oznámení nalezla, jak parkuje své vozidlo u bloku 98-99. Strážníci na místě zablokovali vozidlo a vyzvali řidiče k vystoupení z vozu. Ten však nedbal výzev z místa začal prchat a posléze se strážníkům postavil na odpor.

Strážníci za použití hmatů a chvatů opilého řidiče zpacifikovali a přiložili mu služební pouta. Na místo přivolána hlídka Policie ČR, která u muže provedla dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem 2,14 promile.

Jak se později ukázalo, tento opilec za volantem naboural během svého nočního řádění lešení u bloku 414. Po kontrole v nemocnici putoval na celu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru