Policisté v Mostě vyšetřují sexuální obtěžování
Ilustrační foto
Most

Most /AKTUALIZACE: Muže se podařilo ztotožnit/ - Policie v Mostě vyšetřuje mravnostní delikt a žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli. Co se stalo a jak můžete pomoci?

"Neznámý muž měl ve středu dne 18. července v poledne v ulici Vítězslava Nezvala v Mostě obtěžovat sexuálně ženu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Žena šla s kočárkem za budovou bývalého „šantánu“. Muž následně během pár vteřin obtěžování z místa utekl směrem k ulici M. G. Dobnera.

"K popisu hledaného muže lze uvést, že šlo o muže ve věku kolem 25-30 let, měl robustnější postavu 180 a 185 cm vysokou, hnědé oči, černé vlasy. K objasnění případu by policie potřebovala informace od muže, který je vyobrazen na fotografiích," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru