VIDEO: MUDr. Daniel Drtík: Máme pěkné město, chceme na něj být hrdí, proto ODS Most vyhlásí nulovou toleranci všem nepořádkům a ví jak
MUDr. Daniel Drtík.
Most

Dobrý den, jmenuji se Daniel Drtík a chci se vám představit jako lídr kandidátky Občanské demokratické strany do komunálních voleb.

Narodil jsem se v Mostě. V Mostě jsem vyrůstal a chodil do školy. Nyní v Mostě žiji a vychovávám zde své tři děti. V Mostě pracuji jako lékař a od Vás, mých pacientů, vím, co vás zde nejvíce trápí.

Město Most, ve kterém společně žijeme, má mnoho předností. Na jedné straně ho lemuje malebné České středohoří, na druhé straně Krušné hory. Most má krásné divadlo, raritní kostel, a spoustu pěných míst. Je tu Aquadrom, Autodrom, golfové hřiště, na místním Hipodromu se konají hojně navštěvované koňské dostihy. Nad městem je atraktivní hrad Hněvín. Máme tu krásné příměstské sportovní a oddychové zóny na Benediktu a na Matyldě.

https://www.youtube.com/watch?v=LWRtfcSa1kk

Z vlastní zkušenosti vím, že když do našeho města někdo přijede, často se diví, jak to tu máme pěkné.

Ale máme tu i vážné problémy: spekulace s byty, nepořádek v domech, štěnice, rušení domovního klidu, přistěhovalectví nepřizpůsobivých.

To vše musí skončit!

Všem těmto nepořádkům vyhlásíme„nulovou toleranci“.

A víme jak to provést:

  • ODS vytvoří skupinu lidí ve vedení města, která se bude cíleně, soustavně a intenzívně věnovat potírání těchto nežádoucích jevů.
  • ODS chce zabránit spekulacím s byty tím, že město Most bude volné byty v rizikových lokalitách vykupovat. Samo je bude spravovat a pronajímat je pak slušným a potřebným lidem.

Občané Mostu si zaslouží důstojné a čisté bydlení i klidné a prosperující město!

Chceme být na Most hrdí!


Volte číslo 1

MUDr. Daniel Drtík


 Více informací zjistíte na Facebooku ODS Most zde nebo v článcích na www.e-mostecko.cz. Kandidátní listinu ODS najdete zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru